Siirry sisältöön

Meelia

Olen 37-vuotias kolmen pienen tytön äiti. Olen toiminut yrittäjänä pää- tai sivutoimisesti vuodesta 2007 asti niin liikunnan kuin taloushallinnonkin alalla. Lapset ovat herättäneet minut ajattelemaan elämää syvällisemmin, ei ainoastaan ulkoisten tekijöiden kautta. Tämä vei minut kohti Life Coachin ammattia.

Mitä meille jää jos meiltä otetaan pois ammatit, työt, tittelit ja muu ulkoinen kuori? Mikä tekee elämästämme ja itse arjesta merkityksellistä? Millaisten arvojen kautta peilaamme elämäämme? Elämmekö edes arvojemme mukaista elämää? Pystymmekö löytämään joka päivästä jotain itselle merkityksellistä vaikka vastoinkäymiset tulisivatkin tiellemme?

Meelia syntyi halusta auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisemmin, ei ainoastaan fyysisten tavoitteiden puitteissa. Ihmisen toimintaa ohjaavat ajatukset, tunteet, josta syntyy meidän arkemme ja elämämme. Kun ihminen voi hyvin, hänen ajattelunsa ja toimintansa on tietoisempaa ja näin ollen ohjaa häntä kohti parempia valintoja ja sitä kautta kohti unelma elämäänsä.

Meelia on ”neljäs lapseni” ja toivon yritykseni heijastavan toiminnassaan omia arvojani. Se mitä teen työkseni, täytyy tuntua oikealta ja merkitykselliseltä. Kaiken toiminnan perustana on vahva luottamus itseen ja toisiin. Inhimillisyyden täytyy kulkea mukana kaikessa mihin lähden. Olemme kaikki tasavertaisia ihmisiä ja jokaisella meistä on täysin samanlainen oikeus kokea itsensä ja elämänsä merkitykselliseksi.